Arana's world under a picture of frenzy

august 16, 2009

Premiu (eu??)

Filed under: Altii,Event — Arana @ 11:57
Tags: , , ,

Câteodata sunt ca un copil mic. Mi şi prost şi naiv şi mă entuziasmez la tot felul de lucruri simpatice. Mi se întămplă mai ales în momente în care sunt coruptă de gânduri de om mare, trist şi împuiat de dileme. Iar dacă fix atunci îmi dai o jucărie de pluş ori o ciocolată, în loc să încerci să mă convingi de inutilitatea ori de normalitatea gândurilor mele, am tocmai reacţia descrisă. Eh, cam asta e pentru mine „Blogul de aur”, un premiu simpatic pe care de vreo săptămână l-am văzut că circulă şi care a ajuns la mine via o cale complet necunoscută. M-am simţit intimidată şi fericită. Era cutia de bomboane de ciocolată de care aveam nevoie. Or Heidi neagră cu portocale. Sau Heidi cu merişor. Revenind, am primit de la Poiematike şi urmează să dau mai departe altor 10 bloguri pe care le apreciez. Teoretic ar trebui să comentez şi să îi informez, dar mulţi au primit deja, aşa că va fi un simplu link către ultima lor postare (rezolv doi iepuri dintr-una aşa; bine, nu iepuri ci ciuperci sau ceva, că tot încerc să nu mai am de-a face cu carnea).

În ultima vreme am descoperit multe bloguri noi, asta şi pentru că fiind în vacanţă am avut timp să caut şi să mă bucur de ce îmi oferă lumea asta virtuală. E foarte greu să nominalizez ori să îmi definesc criteriile. M-am tot gândit cum să fac să fie bine, şi am hotărât să aleg doar 5, care îmi plac şi pe care le admir, pentru longevitate, pentru pasiune, care mă îmbie să scriu şi eu mai mult şi mai bine.

 • dragos c (Chestii livreşti)
 • cinabru
 • feeria (Enciclopedia lucrurilor frumoase)
 • adinab (blog de cărţi)
 • miranda (pentru elementul surpriză, pentru dedicarea ei şi pentru că a arătat că domeniul pe care îl abordează ea nu trebuie să fie superficial; şi da, pentru că recunosc că uneori sunt mai preocupată de exteriorul meu decât ar trebui să fiu şi încerc să mă lecuiesc de acest viciu)

Toţi cei din blogroll îmi sunt dragi şi îi citesc cu mare plăcere. Ba mai mult, sunt şi alte bloguri pe care le urmăresc şi încerc să îmi definesc sentimentele faţă de ele. Eu nu am dat premii, pentru că nu sunt în postura să fac aşa ceva. Nu vreau nici să linguşesc, pentru că e unul din lucrurile pe care le urăsc cel mai mult pe lumea aceasta. Am ales 5 bloguri care îmi plac, mai mult, mai puţin sau la fel de mult ca alte 5, 10, 15. E doar un joc, unul care mie mi-a dat un zămbet şi o idee de încurajare să continui ce fac aici. Aşa că am intrat în el, dar mai modest, căci aşa şade bine unui blog mic.

Offtopic: mâine dispar cam o săptămână, îmi urmez aventurile de vacanţă. A fost o decizie relativ spontană, pentru că trebuie să fac ceva, să mp bucur, sa văd, să uit. Posibil să mai intru pănă cam miercuri, ne auzim după cu noi relatări.

Arana

PS: observaţi că am pus postul şi în categoria Event. Clar, e un eveniment ceea se întâmplă (simt cum mi se urcă la cap deja).

Publicitate

9 comentarii »

 1. multumesc frumos!

  Comentariu de dragos c — august 16, 2009 @ 14:33

 2. Hei, mersi 🙂

  Nu stiam ca exista Heidi cu merisor – trebuie sa investighez. Suna yummy.

  Si vacanta faina, astept poze&RT. Sper sa ai vreme buna.

  Comentariu de adinab — august 17, 2009 @ 09:18

 3. Apropo de Heidi cu portocale am gasit in Billa un fel de bomboane de ciocolata cu crema de portocala. Nu mai stiu cum se numesc (ceva nemtesc) dar sunt absolut delicioase.

  Vacanta placuta in continuare (norocoaso 😉 )

  Comentariu de Garm — august 17, 2009 @ 10:19

 4. ai o surpriză şi în subterana

  Comentariu de insemnaridinsubterana — august 17, 2009 @ 16:34

 5. @dragos: e doar meritul tau, nu mie trebuie sa imi multumesti

  @adinab: daaa, e foarte buna ciocolata, mai ales daca esti adepta amestecului dulce-acrisor 😀 Si merci, aparent ajung doar la mare de data asta, din fericire mai am vacanta si pentru alte aventuri

  @garm: Sa faci bine sa iti amintesti cum se numesc, vreau si eu!!! 😀 Si merci, da norocoasa pentru inca o vara.

  @insemnaridinsubterana: am vazut inainte sa pornesc la drum. Sunt onorata!!

  Comentariu de Arana — august 17, 2009 @ 17:41

 6. Cand mai ajung in Billa ma uit si iti zic :). Inca o vara??? Eu mai am doar vre-o 4-5 zile de craciun.

  Comentariu de Garm — august 17, 2009 @ 18:00

 7. vacanta placuta, la mai multe premii, si sa ne citim cat mai curand! 🙂

  Comentariu de zamolxis — august 20, 2009 @ 14:33

 8. @Garm: gata, s-a cam dus si cu ultima mea vara…

  @zamolxis: da, multumesc, vacanta a fost placuta, acum e mai greu cu revenitul la realitate 🙂

  @dragos c: M-ai pus in mare incurcatura. Dar voi raspunde, desi trebuie sa imi adun sinceritatea si cenusa pe care urmeaza sa mi-o torn in cap. Oricum, multumesc, o sa o consider asta drept o deschidere a ochilor, cum toti avem nevoie cateodata.

  Comentariu de Arana — august 27, 2009 @ 22:55


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: