Arana's world under a picture of frenzy

mai 25, 2008

Anathema – Unplugged

Filed under: Muzica,Personal — Arana @ 11:30
Tags: , , , ,

Nu credeam sa ajung vreodata la concertul care sa ma lase fara cuvinte. Care sa ma tulbure intr-o asemenea masura incat orice incercare de a-l descrie, de a surprinde ce s-a intamplat acolo sau macar de a sublinia unele aspecte apare nu numai ca stupida dar si complet inutila. Inutila, pentru ca orice ar fi, o asemenea atmosfera si o asemenea traire nu ai cum sa o reproduci. Nu pot decat sa laud organizarea, pentru sala cu o acustica fantastica si pentru sonorizarea excelenta, nu pot decat sa constat ca – in afara unor mici exceptii ce nici nu mai au importanta – publicul a fost la randul lui grozav, un public dedicat si venit pentru arta si sa imi multumesc singura ca am adunat ieri destula putere sa ma duc la concert. O experienta inaltatoare, din orice punct de vedere, una din acelea care iti ramane intiparita in memorie intr-un mod pur personal, intr-o nota de indescriptibile frisoane.

Aseara, sala Preoteasa a fost pentru 2 ore un loc atemporal si aspatial. Un loc al desfasurarii artei dincolo de arta. Multumiri Artmania. Poze absolut incredibile gasiti aici.

Arana

Publicitate

2 comentarii »

 1. a fost super concertul. da, a fost şi idiotul ăla care se trezea urlând dar sper că fraţii au rămas cu impresia majorităţii care a fost excelentă ca public. o prestaţie superbă. sper să se ţină de cuvânt şi să revină.
  totuşi nu pot să nu suspin după melodii ca we the gods sau kingdom.

  p.s. n-au venit şi cu gagica să cânte a natural disaster 😦

  Comentariu de seraph — mai 27, 2008 @ 02:08

 2. Toata lumea il injura pe omul ala.. nu ca nu ar merita, dar am preferat sa ignor momentul…

  Cred ca toti am avut melodii dupa care am suspinat, si totusi ce a fost a fost perfect. Pe mine sincer nu m-ar fi incantat gagica… nu o vedeam pe scena. De fapt nu vedeam pe nimeni altcineva pe scena in afara celor trei 🙂

  Merci de comment 😉

  Comentariu de bacchante — mai 27, 2008 @ 21:38


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: